Vårkänslor

Afterski 1000 på fjället, en valborg i strålande sol med häng i hängmattan, grillning i både skog och trädgård och en massa annat trevligt. Plötsligt så kom vintern tillbaka med ett snöoväder som levererade en återigen snöklädd värld och ett svårmanövrerat väglag. Jag kände att jag ville vara hemma med familjen, hemma där resfeber fyller huset med en blandning av förväntningar, gemenskap och lite separationsångest.
Men då det varit dansforum på skalet kunde jag inte hålla mig borta helt utan var uppe och dansade på fredagen, det blev en riktigt trevlig kväll, som inte slutade förrän dagen efter.
Lillasyster, som ska vara borta en månad och njuta av stränder, sol & bad och en massa shopping (tvivlar jag inte på) hade filmmys med mig hela lördagskvällen och jag tyckte det var härligt att packa ner mig i alla hennes täcken och kuddar och bara vara...  Att mamma och mormor (86 år ung) ska ut å flyga är oxå spännande, de ska hälsa på fina vänner i södra delen av Sverige och jag tror att dom kommer få en underbar resa.
Jag har oxå en spännande vecka framför mig med både möte och föreläsningar i Falun inför resan till Kina som följs av en 5 dagars KFÖ... Kommer att kännas att jag lever på söndag det är jag säker på! Tur att det är kort vecka igen när jag kommer tillbaka ;)

Kommentarer
Postat av: mor

Roligt med uppdateringar ;)

2012-05-17 @ 13:07:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0