Lluvia/Regn

Esta lluviendo mucho... Desde mañana hasta domingo estaré afuera de Sveg durmiendo en el bosque con militares. Va a ser muy divertido, ojala tengamos sol durante el fin de semana. Ahora solamente faltan unos días aquí en la escuela trabajando y me va a hacer mucha falta... Me gusta trabajar aquí! La proxima semana voy a Umeå para terminar el curso. Me hace sentir bien y triste en el mismo tiempo... Y siii algun día pondré fotos. :)

Idag regnar det massor... Det känns inte alls bra med tanke på att jag från imorgon tills på söndag kommer att vara utanför Sveg, jag och en massa hemvärnare kommer att sova i skogen (förhoppningsvis i tält). Det blir säkert roligt men jag hoppas på bätte väder i helgen! Nu är det bara några dagar kvar här på skolan där jag jobbat och jag kommer att sakna den mycket. Jag gillar att jobba här! Nästa vecka bär det av till Umeå för att avsluta kursen. et känns bra men sorgligt... och jaaa jag ska lägga in bilder snart... :)


Pausa

Bueno, si sé que no he escrito mucho en mucho tiempo pero pronto van a venir las fotos de la fiesta de After ski 1000 y eso. Las semanas pasadas he trabajado y hecho mis practicas la mayoría del tiempo en la escuela de Svenstavik, y doy clases de español, sueco y semantica. Me encanta y sé que profesora es el trabajo para mí! Además he trabajado mucho con mi mami y mi hermana cortande leña y cosas asi. Me gusta mucho estar en casa haciendo estas cosas. Lo único que no me gusta es la falta de personas... me gusta hacer cosas pero aqui no tengo siempre con quien. Pero cuando algo divertido pasa aquí, esta bien divertido!!!

Ja ja, jag vet att jag inte har skrivit så mycket på lång tid men mycket snart kommer foton från After Ski 1000 och sånt. De senaste veckorna har jag mestadels jobbat o gjort praktik på skolan i Svenstavik, jag har hållit lektioner i spanska, svenska 2 och semantik. Jag älskar det och känner att lärare verkligen är jobbet för mig! Förutom det har jag varit ute mycket och jobbat på gården med mamma och syster, kapat ved och annat. Jag trivs bra med att vara hemma och jobba med sånt. Det enda jag inte gillar med att vara hemma är avsaknanden av folk. .. jag gillar att ha saker på gång och här är det inte alltid man har nån att göra det man vill med. Men när det väl händer nåt kul här, så är det riktigt roligt!!!

RSS 2.0