Upp&ner

Hela tillvaron är upp&ner! Jag tänker och känner så mycket. Jag orkar inte med alla tankar som snurrar i mitt huvud ibland... En promenad i naturen o man mår bättre, en liten stund.

Jag känner mig hjälplös när jag tänker på allt som händer i världen. Svält och sorg och nu massakern i Norge. Unga som dör en onödig död för att någon inte gillar landets invandrarpolitik... Det är sjukt!

Mina egna problem växlar mellan att vara stora och små i jämförelse... stora för mig men små i världen. Någon sa till mig att jag förtjänar att bli behandlad som en prinsessa, att jag borde leva med en straight edge:are som reser runt i världen och skriver artiklar. Jag vill bara ha den gamla klyschan: "Kärlek och RESPEKT, ska det vara så jävla svårt"?

Man vaknar upp till en ny dag och allt känns bättre. Jag älskar morgnar för det innebär alla möjligheter till en bra dag, en ny start. I dag är en ny dag!

Förutom alla "världsliga" problem så har mer än halva sommaren nu gått med en massa äventyr som nu ligger bakom mig. Precis som jag älskar så har jag haft fullt upp och det lär nog se lika ut ända fram tills jag börjar jobba.

Jag har förutom allt även köpt en ny telefon (en android) och jag trodde detta skulle innebära att jag kunde blogga oftare men fattar inte hur man gör och vill inte betala för min blogg så vi får se hur jag löser detta...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0