Entremeses cervantinos

Dante är skådespelare i ett av Guanajuatos mest kända verk... Skådespelet är en blandning av mindre verk som man spelade upp mellan akterna i längre teaterverk förr i tiden. Under Cervantinon betalar folk mycket för att se dessa skådespel.

Igårkväll blev vi inbjudna av honom att med "medverkandepass" komma in och se uppträdandet och träffa skådespelarna... Vi satt och väntade 2 timmar på att det skulle börja utrustade med Fresca blandat med vodka och chips... Men det var det värt! Hur bra som hellst! Det handlade om Cervantes, den första om en kvinna som pratar för mycket och som ska botas från detta genom att en man som pratar ännu mer kommer och bor med henne, och den andra handlade om två män som slogs om en kvinna och den tredje om ett skådespel som bara "rena" kristna kan se och som inte finns men alla ser för att inte verka konstiga... Riktigt kul!

Här nedanför ser ni mig och Therese med Dantes bror... Dante är mannen med bröstskydd på de mindre bilderna och det röda är en kvinna som dansar...

           


                        
                     
                                           
    
 

Kommentarer
Postat av: mor

=)

2009-11-02 @ 07:51:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0