Utskriven...

jaha, jag skulle väl bara läggas in på sjukhus först alltså...



I måndags fick jag nog och gick till doktorn... fick en massa tabletter som jag tog, gick och la mig, och vaknade hela nattten med ont i magen och sprang på toan...  så på tisdagen gick jag dit igen och då la dom in mig för att ta reda på vad fan jag hade. Jag fick dropp och antibiotika och en massa annat kul och fick vänta på att specialisten kom och kollade på mig.
Efter en dag med provtagning kom dom på att det inte finns nåt fel på mig! Det enda som hänt är att amöban och medicinen har gjort skada nånstans inne i tarmen antagligen och därför mår jag såhär och att jag inte kunnat äta på nästan 2 veckor gör ju inte kroppen starkare...

Så nu är jag utskriven efter 2 trevliga dygn på ett fint sjukhus (allt betalt av skolans utmärkta försäkring) med mer mediciner i väskan och en dietlista som kan få en att gråta... 
Tills jag mår bättre och tre dagar efteråt får jag bara äta:
Ris, Pasta, Kyckling, Kött (utan fett och bara kryddat med salt), te, vätskeersättningar (inte bara vatten), tortillas, lite bönor... ja det var nog allt... kul va!

Så njut av all mat ni kan äta mina vänner medan jag går på ofrivillig proteindiet... 
Nu ska jag ta tag i pluggandet igen...
 

Kommentarer
Postat av: Malin

aaah, din stackare!! :/ hoppas du blir pigg snabbt så du får njuta av all härlig mat mm innan du far till sverige igen!

kramar

2009-11-26 @ 22:22:33
URL: http://amhd.blogg.se/
Postat av: Anonym

jaha det skulle väl bli sjukhus också. Nu fåre va nog tycker jag. Hoppas du blir bättre av medicinerna och rätt kost. Vi får äta älgkött och highland när du kommer hem. Längtar.

2009-11-29 @ 15:37:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0