Onsdag.

Läste precis systers blogg. Känner att jag saknar henne! Men det verkar i alla fall som hon haft en bra dag och det är skönt! Hon är bara värd bra dagar! Älskar dig Kristina!

Idag åkte vi till skolan vid 8 tiden igen och väntade oss 2 långa lektioner, men som vanligt hade vi fått lite lite information så det var visst nån info till alla "normla" elever och vi skulle inte vara med... Så vi åkte på marknaden och handlade lite mat och en México-filt och sen hem för att plugga lite...  Don Quijote är en bok med sjukt konstigt språk, en spanska som är gammaldags och förvirrande! Den tar lång tid att läsa... Vi tog en lunchpaus med Dante (han som äger huset vi bor i) och sen hem och pluggade lite mer. Dom är så söta med oss i den här familjen, hon som städar huset kom förbi idag med en duk till oss för att hon tyckte att vårat bord var för slitet och Dantes faster har gett oss instruktioner om hur vi ska vara säkra på nätterna och sånt. Dante har fixat med kontrakt och andra saker som skolan kräver att vi har för att allt ska gå rätt till... Folk är verkligen hjälpsamma och det är lätt att känna sig trygg när alla ser efter en där man bor!

Nu har vi precis kommit tillbaka från en liten promenad på dom små snirklande gat/trapporna som hela GTO består av och en Björnbärsmilkshake på ett cafe inne i stan, vinden har börjat ta i igen som den verkar göra varje natt. Vi har börjat vänja oss med det nu och sover som stockar :) Fast jag är ändå väldigt trött, tror att det är värmen som tar på en och så kanske man är lite jetlaggad fortfarande, vet vet...

Nåja, nu kanske det är dags att slappna av med en film kanske?
Tack syster för alla bra filmer och all bra musik du lämnat till mig!

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0